Politica de retur

Dreptul de retragere

Clienții care au și calitatea de consumator au dreptul legal de retragere din contractul încheiat cu SC TIMCO SA în condițiile legii.
Dacă a început prestarea serviciilor în perioada de retragere, ne datorați o sumă proporțională cu serviciile furnizate până în momentul în care ne-ați comunicat exercitarea dreptului de retragere din prezentul contract, în raport cu acoperirea totală a contractului.
Dreptul de retragere poate fi exercitat în următoarele termene:
• în termen de 14 zile de la data încheierii contractului (adică de la momentul la care ați primit de la AQUAPARK ARSENAL Orăștie confirmarea acceptării comenzii), în cazul achiziționării de servicii (adică bilete de intrare, abonamente sau alte produse puse în vânzare de către AQUAPARK ARSENAL Orăștie);
Pentru a vă exercita dreptul de retragere, trebuie să ne informați la adresa Strada Codrului nr. 26, Orăștie, Hunedoara, cod poștal 335700 sau la office@aquaparkarsenal.ro cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă sau e-mail. În vederea exercitării dreptului de retragere, clientul are posibilitatea de a utiliza formularul pus la dispoziție de SC TIMCO SA la acest FORMULAR-DE-RETRAGERE – folosirea lui nu este însă obligatorie. Pentru a respecta termenul-limită de retragere, este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.
În cazul exercitării dreptului de retragere, consumatorul trebuie să returneze și eventualele cadouri care au însoțit biletul/abonamentul/cardul respectiv.
În cazul exercitării dreptului de retragere, cardurile/biletele de intrare/abonamentele se anulează de către AQUAPARK ARSENAL Orăștie.
Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.
Clientul nu are drept de retragere din Contract în următoarele situații:
• a utilizat cardul, biletul de intrare sau abonamentul;
• alte situații prevăzute de lege.

Adresa&Contact:

AquaPark Arsenal

Strada Codrului nr. 26

Orăștie

Hunedoara

335700

0723 633 974

Despre noi

News / Blog / Arhivă

Alte modalități de distracție în apropiere:

- Hotel & Cel mai mare parc tematic din România

- Park de Aventură: Trasee, Tiroliană, PowerFan

Vremea, în Orăștie:
luni 23°Cmarți 21°Cmiercuri 22°Cjoi 22°Cvineri 21°C
Program

Newsletter

Cariere