Petrecere inedită: Spuma PARTY de Sfântul Valentin în cel mai mare aqua park din vestul țării!

Vezi detalii

Aproximativ 150 de clienți sunt așteptați să celebreze dragostea în centrul spa din complexul Arsenal Park (Orăștie), deținut de frații Cristescu.

Amatorii de distracție din zona județele Hunedoara, Alba și Sibiu sunt așteptați în data de 11 februarie 2017, de la ora 21:00 la AquaPark Arsenal. În perechi sau cu statut de celibatari. Vor primi brățări, prosoape și câte un cocktail, vor avea acces la saune și bazine și vor avea la dispoziție un candy bar și o fântână cu ciocolată. Cu un aer incitant, petrecerea de Sfântul Valentin se va întinde până la ora 3:00 dimineața și va fi presărată cu multe concursuri și premii.

„Am început anul cu o petrecere la piscină de succes și dorim să o ținem tot așa. Dacă în noaptea dintre ani am fost martorii unei cereri în căsătorie, vom sărbători dragostea în continuare. Sâmbătă, în 11 februarie, vom avea alături oameni îndrăgostiți de viață! Atmosfera va fi una romantică, iar oaspeții noștri sigur vor fi încântați de petrecerea cu spumă! Cuplurile vor avea parte de o ieșire inedită, cu multe surprize, de Sfântul Valentin. Dragostea va pluti…în aer chiar și pentru cei fără pereche, pentru care vom organiza o sesiune de speed-dating. Dacă participanții nu vor fi atinși de săgeata lui Cupidon, măcar își vor face prieteni noi”, a declarat Sebastian Antal, directorul general al complexului Arsenal Park.

Tariful este de 70 lei/celibatar, respectiv de 130 lei/cuplu. Mai mult, persoanele single care vin cu încă 5 prieteni cu același statut vor primi din partea casei o sticlă de șampanie.
În plus, cei care doresc să petreacă noaptea la Arsenal Park, pot beneficia de tariful de 65euro/cuplu (cazare în Cameră Ofițer, cu mic dejun inclus, petrecerea de Sf.Valentin).

Detalii și rezervări, la numărul de telefon 0723633974 sau office@aquaparkarsenal.ro

 

Adresa&Contact:

AquaPark Arsenal

Strada Codrului nr. 26

Orăștie

Hunedoara

335700

0723 633 974

Despre noi

News / Blog / Arhivă

Alte modalități de distracție în apropiere:

- Hotel & Cel mai mare parc tematic din România

- Park de Aventură: Trasee, Tiroliană, PowerFan

Vremea, în Orăștie:
luni 13°Cmarți 4°Cmiercuri 5°Cjoi 9°Cvineri 11°C
Program

Newsletter

Cariere