Petrecere de neuitat de ziua copilului tău!

Ziua de naștere a celor mai mici membri ai familiei reprezintă un prilej de mare sărbătoare. Echipa AquaPark Arsenal te ajută să organizezi o petrecere spectaculoasă pentru micuțul tău într-un spațiu pe care copiii îl iubesc: apa. Bălăceala și toboganele constituie cea mai mare distracție pentru pitici, supravegheați de părinții care îi însoțesc.

birthday party

 

Pe cine sărbătorim? 

Ne adresăm părinților care planifică  o petrecere memorabilă de ziua copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani.


Când poate avea loc petrecerea?

Ne dorim să-i urăm micuțului ”La Mulți Ani” chiar de ziua lui pentru că este o ocazie specială! Astfel încât  putem organiza petrecere oricând în timpul programului de mai jos:

Luni – Vineri 12:00 – 21:00

Sâmbătă – Duminică 10:00 – 21:00

Durata petrecerii este de 4 ore.

Înainte de a stabili toate detaliile, te invităm să ne vizitezi și să discutăm pe îndelete. Rezervarea se realizează cu minim 48 ore înainte, în funcție de disponibilitate.


Care sunt condițiile derulării petrecerii?

Zâmbetul puiului tău este de neprețuit și ne dorim să îți asigurăm organizarea ireproșabilă a celebrării zilei sale de naștere.

Sărbătoritul va fi în centrul atenției și va beneficia de gratuitate. Pentru micuții invitați, părinții organizatori achită un cost este de 50lei/copil (minim 10 copii). Adulții achită tariful standard de acces în Aquapark și dacă este cazul,


Cum se va derula petrecerea?

Sărbătoritul și micii invitați vor avea acces la toate facilitățile AquaPark Arsenal: bazine, topogane, jacuzzi, sub supravegherea părinților.  Atmosfera va fi animată de un clovn sau de o mascotă, timp de o oră, iar juniorii se vor bucura de coifurile și baloanele primite.

Bălăceala și joaca fac poftă de mâncare, astfel că vom servi masa (o pizza medie per copil). Băutura inclusă pentru micul grup este compusă din 2 sticle de apă (2L) și 2 sticle de suc (2L).


Informații și rezervări

Ne poți contacta la numărul de telefon  0723633974  sau via email office@aquaparkarsenal.ro

Împreună vom face din ziua copilului tău o zi de neuitat!