Despre AquaPark Arsenal

De-a lungul timpului, omul a utilizat elementele primordiale pentru supraviețuire și confort propriu. Încă din Antichitate, civilizațiile au folosit apa într-un mod înmiresmat. Romanii au preluat obiceiul răsfățului în apă de la greci și au pus bazele unui nou concept: Sănătate Prin Apă – într-un cuvânt SPA. O dată cu dezvoltarea și evoluția tehnologică, locul acestor centre de întreținere a sănătății prin apă a fost luat de parcurile acvatice de tip AquaPark.

AquaPark Arsenal este o oază de relaxare și joacă în cadrul celui mai mare parc de distracții din țară – Arsenal Park. Cu 3 zone de destindere specifice: SunWaves, Inner Bliss și Belvedere Lounge&Terasă, AquaPark Arsenal provoacă la răsfăț al trupului și confort al spiritului. Bazine, tobogane, saune, terase, baruri – toate acestea sunt facilități întâlnite aici, realizate în scopul respectării intimității și dorinței de distracție.

Șapte bazine, din care trei acoperite, cu apă termală, tobogane, trei saune, un râu leneș, hidromasaj, masaj limfatic, jacuzzi VIP, baruri, o sală de sport și o sală de relaxare.

AquaPark Arsenal a fost inaugurat în iunie 2016. 

Adresa&Contact:

AquaPark Arsenal

Strada Codrului nr. 26

Orăștie

Hunedoara

335700

0723 633 974

Despre noi

News / Blog / Arhivă

Alte modalități de distracție în apropiere:

- Hotel & Cel mai mare parc tematic din România

- Park de Aventură: Trasee, Tiroliană, PowerFan

Vremea, în Orăștie:
marți 19°Cmiercuri 28°Cjoi 29°Cvineri 24°Csâmbătă 21°C
Program

Newsletter

Cariere